Waarom is jullie server “Whitelisted”?

Met de 1.13 update is onze server whitelisted geworden. Dit betekend dat de server alleen op uitnodiging toegankelijk is. Dit heeft te maken dat het onderhouden van een publieke server veel meer werk (lees: tijd) kost. Denk hierbij aan de energie die je moet steken om nieuwe spelers te helpen en bekend maken met de verschillende plugins. Daarnaast zijn er ook spelers die het leuk vinden om zo snel en zo veel mogelijk dingen te grieven. Deze worden natuurlijk geband, maar dan krijg je weer appeals, etc etc. Omdat dit niet in je eentje te doen is, is er eigenlijk continu staff nodig. Op een whitelisted server heb je dit allemaal niet.

Zijn er kosten aan verbonden?

De kosten zijn €8,13 voor een periode. Een periode duurt 6 maanden. Na deze 6 maanden zal ik opnieuw met de virtuele pet rondgaan. Indien je besluit niet te doneren, even goede vrienden. Indien je binnen de periode wilt joinen, dan is de prijs nog steeds €8,13. Mocht je dit niet willen, dan kan je wachten tot de volgende periode. Onderaan de pagina kun je zien hoe lang het nog duurt tot de volgende periode.

Shut up and take my money!

Graag zelfs 🙂

Betalen kan via een tikkie of via Paypal  . Via paypall, komen er wel €0,65 transactie kosten bij, dus totaal moet je dus €8,78 overmaken. Omdat de “tikkie” linkjes beperkt houdbaar zijn kan ik hier geen linkje plaatsen, stuur me een PB via discord als je via IDEAL wilt betalen.

Hoe join ik de server?

Als je eerder bij ons geweest bent, dan is de kans groot dat je wordt toegelaten tot de server. Als je nieuw bent binnen onze community dan willen we eerst  even kennis maken. Dit doen we op onze discord, hier kan je dan eventueel vragen stellen en brengen we je op de hoogte van de regels. Je wordt bekend gemaakt binnen onze community en mocht iemand bezwaar hebben tegen je aanstelling, dan wordt je aanstelling even uitgesteld totdat helder is wat het bezwaar inhoud.

Wat zijn dat de regels?

Wat mag absoluut niet:

 • Het vernielen van andermans spullen
 • Het “lenen” van andermans spullen
 • PvP (Combat) zonder dat de andere partij hiermee instemt
 • Dicht op iemand anders wonen, bij twijfel, vraag het aan de gene om wie ’t gaat
 • Nerdpoles (1×1 palen van dirt)

Wat is “grijs”:

 • Indien je farm dusdanig veel lag veroorzaakt waardoor het onspeelbaar wordt voor de anderen
 • Pranks kunnen erg leuk zijn, maar als je ’t te bont maakt, help dan met de “clean-up”
 • Probeer ook wat achter te laten voor een ander.
 • Plant bomen terug
 • Houd de omgeving schoon en netjes

Wat gebeurd er als ik de regels overtreedt?

In het kort, doe ’t gewoon niet. Dat bespaard een ieder een hoop ellende. We zijn allemaal bereikbaar over de discord/ingame en we zijn allemaal fatsoenlijke mensen.

Screenshots

Hoe vol zitten we?

 • 22/22100%

We zitten helaas helemaal vol voor deze periode. Dit betekend dat je voor deze periode geen uitnodiging meer van ons ontvangt. Volgende periode heb je de kans dat je er bij kan komen, mocht er een plekje vrij komen. De volgende periode start op 02-05-2019.

Dagen tot de volgende periode:

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds